Geboortelijsten


Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander
Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander Mattress for Leander classic baby cot, natural - Leander

Mattress for Leander classic baby cot, natural

Deze matras is gevormd om te passen in het Leander baby- en juniorbed.

Aanbevolen gebruik van de matras leeftijd 0-7 j.
Exclusief Mattress extension piece for baby mattress, natural

Een laag biologische kokosvezels en natuurlijke latex vormen de kern van de matras, aan weerszijden opgevuld met biologische wol, om een stevig, vlak en ademend slaapoppervlak te creëren. De materialen in de matras zijn van nature ademend en zelfventilerend om uw kleine te helpen deze reguleren hun lichaamstemperatuur, voor een lange en comfortabele nachtrust.

Het matras is een comfortabel, 2-zijdig, draaimatras aangepast aan baby en peuter. Voor jongere kinderen raden wij de kokoszijde aan, die een stevigere ondersteuning biedt aan hun jonge lichaam. Terwijl ze groeien, draai je de matras om zodat de latexzijde zichtbaar wordt, waardoor de groeiende botten soepeler ondersteund worden.

De matras is voorzien van een binnenhoes van calico en een gewatteerde buitenhoes gemaakt van een mix van wol en katoen - zo strak geweven dat ze van nature brandveilig zijn, zonder dat er een chemische behandeling nodig is.

De gewatteerde katoenen hoes is afneembaar en wasbaar op 40 graden. Het is afgewerkt met een volledig natuurlijke behandeling om het bedwants- en huisstofmijtbestendig te maken - perfect voor kinderen met allergieën.

Het matras is voorzien van een veiligheidsritssluiting zonder trekker zodat het kind de hoes van het matras niet kan openen. Om de ritssluiting te openen moet een hulpmiddel (bijvoorbeeld een paperclip) worden gebruikt. Vergeet niet het hulpmiddel na gebruik te verwijderen.

Wanneer het matras van uw baby voor het eerst arriveert, kunt u de geur van wol ruiken, die na verloop van tijd zal verdwijnen. Het is een goede gewoonte om babymatrassen één keer per week te luchten, dus als het beddengoed in de was is, probeer het dan een goed uur te laten liggen voordat u nieuwe lakens aantrekt. En open het raam om de luchtcirculatie te vergroten.

Materiaal: Natuurlijke latex, kokosvezel, wol, katoen
Textiel: Hoes kan eraf en gewassen worden op 40 graden. Laat de matras één keer per week luchten – open het raam om de luchtcirculatie te vergroten.

GRATIS levering naar B en NL
Levertermijn 3 à 5 werkdagen

afmetingen: L: 116 cm, Br:66 cm, H: 9 cm

merk: Leander

prijs: € 449,00 incl. BTW (excl. verzendkosten)